lördag 21 mars 2009

MAGSJUKA!

Blir inge långt inlägg nu inte, vaknade inatt och mådde fruktansvärt illa och magen kändes helt upp och ned, tog inte lång stund efter första "inte magsjuka" tanken kom så var det dags att springa på toa, usch och fy... Sen så himla typiskt att Klas jobbar idag och att han jobbar på Ericsson, de är bara 2 som jobbar och de måste alltid vara minst 2 så han kan ju inte bara åka hem heller:-( Men bara 6 1/2 timme kvar tills han slutar så hoppas för allt i världen att Neo är på bra humör idag och att han INTE blir smittad...

Återkommer lite senare under dagen...

fredag 20 mars 2009

Snart är det Let´s dance...

Näst sista avsnittet av Let´s dance och frågan är ju vilka 2 som går till final???? Egentligen spelar det ingen roll för jag gillar alla 3 par som är kvar, men jag tycker nog att Magnus och Morgan ska gå till final för de har ju absolut gjort det bästa jobbet. Laila var ju danslärare innan så för henne har det ju inte alls varit samma utmaning, men hon är ju jätteduktig det kan jag inte säga något om men jag tycker att killarna förtjänar finalplatserna bättre.

Idag var jag, Carro och kidsen ut till Valbo och strosade runt, köpte en snygg body och tröja till Neo, tror han kommer bli sååå snygg. Provade att trycka in båda vagnarna i Carro och Tomas bil och det gick, så himla bra för nu kan vi ju göra lite längre utflykter utan att behöva ta varsin bil:-) När åkte hem så var vädret helt fantastiskt och barnen trötta så då var det bara att hoppa i nya kläder och skor och så tog vi en långpromenad så dagen gick fort...

Tog mig äntligen i kragen och åkte til moster Eva idag och kollade läget i hennes hem, allting såg bra ut och posten är intagen:-) Åkte sen hem och gjorde en köttfärspaj och ringde hit Linda och Gustav på lite mat. Vi hade byggt ihop en sparkgiraff som Neo fått i dop present så Gustav åkte på den och Neo jagade efter, så roligt att se att de kan roa sig tillsammans även fast de skiljer lite mer än 2 år...

Nu börjar Let´s dance och Morgan var hos en kiropraktor och när han skulle ta av sig tröjan så fick man se lite av magen och oj han hade verkligen blivit av med några kilon, fuskigt... Nu ska jag kolla lite och bedömma vem som är bäst:-)

Då var det fredag igen...

Och vart har denna vecka tagit vägen egentligen? Helt plötsligt är det bara helg igen, har nästan lite ångest för denna helg för hela nästa vecka ska jag jobba, vet inte riktigt hur det kommer att gå...

Idag har vi inga planer alls, vet att Klas ska åka och hjälpa sin syster och köra hem en soffa efter jobbet, fåse vad som händer efter det... Så det finns inte mycket skoj at skriva just nu, så återkommer senare:-)

torsdag 19 mars 2009

Vad är det för fel???

Hade precis skrivit ett långt inlägg igen och det gick inte att lägga in och försvann igen, så himla irriterande!!! Känner att jag inte orkar skriva allt igen så tar en kort version av dagen:-) Nån mer som har samma problem???

Nu på kvällningen har vi haft Bettan här som visade underkläder för oss, blev inget investerat då det inte passade med storlekarna:-( Men det var fina grejer...

På dagen var jag, Carro och Marie ute och promenerade och efter det så följde Carro med hit och käkade sallad, nyttigt värre:-) Efter det slappade jag och Neo lite på soffan innan herr fotograf kom och knäppte massa kort hela 348 st så vi ska nog få en hel del bra kort att pryda väggarna med:-) Det drog ut på tiden lite med fotografen så när han hade gått var det bara att kasta ihop en sockerkaka och Klas fick åka och handla hem lite mat för att det inte skulle bli alltför stressigt innan tjejerna kom.

Sen nu har mamma ganska precis åkt hem så det är väl dags för mig att hoppa in i duschen och sen i säng så jag förhoppningsvis kan ta igen lite frlorad sömn...

Åhhh lika fint väder idag:-)



Solen skiner och klarblå himel även idag, kan det bli en bättre start på dagen???

Blir så himla less, hade skrivit ett långt inlägg men när jag skulle lägga in det så försvann det, grrrr...

Kände att jag bara var tvungen att lägga in ett kort på vår lilla rapare han är ju bara för goooo:-)

Idag känns det som om jag har 100 saker på g, ska dammsuga, baka, laga mat, promenera, åka till min bortresta moster och ta in posten (som jag glömt hela veckan), fota Neo, ha underklädes visning sen är det säkert en massa mer saker som jag inte kommer ihåg just nu. Men tror jag ska börja med att Neo får sitta i gåstolen och jaga dammsugaren för då blir han trött lagon till promenaden och lagom när vi kommer hem från den, står säkert fotografen utanför och väntar:-) Hade tänkt slänga in en sockerkaka nu men kände att det är taskigt att fresta fotografen med nybakad doft, för kan ju inte bjuda honom då jag inte vill bjuda tjejerna på en påbörjad sockerkaka ikväll:-)

Men nu börjar Neo klia ögonen men det är 30 min kvar tills vi ska gå så måste försöka underhålla honom lite nu, sen är det bara att ta tag i alla "måsten" när jag kommer hem:-)

onsdag 18 mars 2009

Vilken vårdag!!!

Åh vilken underbar dag det har varit idag, solen har skinit och varit sååå varm, man blir bara så himla lycklig:-)

Var ute och gick en liten sväng och lapade sol innan vi möttes upp och gick ner till bion, bion var helt klart sevärd men tror det är en film man lika bra kan se på dvd. Efter filmen gick vi på Flanör och käkade lunch innan vi fortsatte vårat promenerande i vårsolen, blev totalt lite mer än 2,5 timmars promenad idag oxå, så skönt:-) Men Klas syster ringde och talade om att de skulle baka kladdkaka, så det var de kalorierna det, men oj så gott det var, tack Linda:-)

Sen gick vi hem och kokade en varsin korv till kvällsmat, men jag var så mätt i magen efter kladdkakan så fick inte ens ner en hel korv, hmmmm inte bra.

Imorgon är det äntligen dags att knäppa kort på Neo, hoppas han är på strålande humör, måste försöka få honom att sova länge innan så han inte är trött och grinig... Sen på kvällen kommer Bettan hit och ska ha underkläders visning, fåse vad det är för saker hon har att erbjuda:-)

Nu måste jag fortsätta kolla på underbara Grey´s:-)

Natti natti

Underbara morgon!!!

Åh vad jag tyckte att det var tråkigt när Neo vaknade 6:30 imorse, vi låg kvar och myste i sängen lite och när jag tillslut masade mig upp och öppnade sovrumsdörren så blev jag nästan blendad av solen:-) Det var bara att dra upp rullgardinen och släppa in så mycket ljus jag bara kunde, åhhh så härligt. Känns som om dagen börjarde helt underbart, håll tmmarna att det fortsätter så resten av dagen.

Det blir ju som sagt var bio idag med Jenny, William, Carro, Tyra, Therese och Ebba ett stort glatt gäng:-) Blir en promenad ner, men tror att Neo skulle behöva sova ie extra så går kanske ut lite tidigare och njuter extra mycket av solens strålar...

Imorgon ska vi äntligen få knäppa kort på Neo, som jag längtat:-) Blir så irriterad när folk lovar att de ska göra saker och sen hör de inte ens av sig, blev så med våran förra fotograf, så nu har vi äntligen hittat på en ny så imorgon är det dags att klä på Neo finkläderna:-)

Nu är det nog dags att göra iordning lite frukost...

tisdag 17 mars 2009

Vårtecken i vår trädgård...



Hur glad blir man inte när man ser att de här underbara små blommorna har börjat ploppa upp i trädgården, våren är äntligen på väg:-) Bara att hålla tummarna att det inte kommer nå bakslag när det gäller snön, men misstänker att det är att hoppas på för mycket det är ju trots allt "bara" mitten av mars.

Idag har det varit en ganska aktiv dag var ute och gick ca 1 timme innan babysången, sen blev det sång och fika och efter det gick jag och Jenny en promenad. Det var hur underbart som helst ute idag på e.m solen sken och värmde så skönt så när vi kom hem hit så kände jag inte alls för att gå in så jag tog med Klas ut på en promenad till, så det blev ca 2 1/2 timmes promenad sammanlagt. När vi kom hem från våran promenad så gjorde jag iordning en fruksallad till mellanmål och sen hoppade jag i träningskläderna och åkte och körde ett gympa pass:-) Så idag har jag varit duktig...

Imorgon ska vi på barnvagnsbio, det är filmen "borta bäst, hemma värst" den verkar riktigt rolig, hoppas verkligen den är det oxå.

Nu har Klas precis nattat Neo, så nu är det varsin soffan som gäller för våran del resten av kvällen. Misstänker att min kväll inte blir alltför långvarig då mina ögonlock redan börjar bli såååå tunga...

Idag ska det sjungas...

Idag är det babysång på menyn, trevligt att träffa alla små bebisar igen, men Tyra stackarn är sjuk så de följer inte med, krya på dig Tyra! Förresten, hur länge räknas de till bebisar?? Jag tycker nog egentligen inte att de är bebisar längre, men brukar ändå kalla Neo för min lilla bebis, men tror han alltid kommer att vara min lilla bebis:-)

Natten har varit lite bättre än de 2 senaste så bara att hoppas att det har vänt nu, för oj vad man inte känner sig fit for fight när man inte får sova. Neo hade bstämmt sig för att vi skulle gå upp kl 06:30, så det här med att hålla honom vaken till vi ska gå till sången är nog bara att glömma, så får nog ta en promenad innan och sen hem och stoppa i oss mat och sen en promenad till upp till sången. Men promenader är bara bra för min del, förresten igår var det en jättebra dag i viktminskningssyfte, åt bra, promenerade och hade rätt inställning hela dagen:-) Bara att hoppas att det håller i sig, LÄNGE!!!!

Nu verkar det vara dags för frukost för junior och mig, ska göra mig en honungsmelon/kiwi smoothie och en leverpastejsmacka, hoppas det blir smaskigt:-)

måndag 16 mars 2009

Lasange på menyn

Idag tog jag och Neo en promenad när det var dags för honom att sova och när vi började närma oss hemmet igen så började det regna lite lätt och för en gång skull så kände jag att regnet var välkommet, kanske är jag knäpp men jag hoppas att det fortsätter regna ett tag till så snön kanske försvinner snart.

När Klas kom hem från jobbet så packade vi in oss i bilen och åkte ut till Valbo och handlade lite, så det blev dagens äventyr:-) När vi kom hem gjorde jag en lasange, måste erkänna att vi oftast gör lasangette (en sån där kartong som man blandar i köttfärs, vatten och mjölk så är det typ klart) men idag gjorde jag en äkta hemmagjord lasange, gott. Känner att jag vill göra maten helt själv eftersom när Neo börjar äta våran mat ska han ju inte äta salt m.m så det könns bra att veta vad det är i maten då, kanske lite nojjig men sån är jag. Sen så vill jag att mina barn ska längta efter t.ex min lasange eller mina köttbullar så det är ju bara att träna på. Tycker att det är lite svårt med mat, känns som om man ofta äter samma sak. Jag gillar ju att stå i köket och gillar att testa nya maträtter men jag känner nu att jag kört fast, tycker att vi bara har ett visst antal maträtter som vi varvar med, måste försöka ändra på det och få tillbaka suget på att laga mat..

Nu på kvällningen så har vi inte gjort något, Neo har varit jättegnällig. Stackarn var nog både toktrött och tänderna irriterar nog honom väldigt, men han fick en alvedon innan vi stoppade honom i säng så hoppas han sover bra inatt. Nu kollar vi på bygglov så snart får vi se om de får nå fint kök, blir så avundsjuk för jag vill oxå ha nytt kök...

Nu ska jag titta klart och sen blir det nog sängen, känns som om jag har många timmars sömn att försöka sova ikapp...

Igår var det fullt upp...

Hann och okade inte alls skriva nåigår kväll, var SÅÅÅÅÅ slut...

Jag jobbade som sagt igår melan 6-15, det var jättelugnt och oj vad jag var trött:-( Nu märks det att Neos tand nummer 2 är på g för nu är nätterna jobbigare än vanligt igen, men nu har den nästan spruckit igenom helt så borde gå över snart...

När jag hade slutat jobbet igår skyndade jag mig hem och bytte om och sen in i bilen igen med hela failjen och gasen i botten ut till Brorsan och Mickis, trevligt. Neo skulle klappa lilla Molle (deras hund) men gjord att litet tjuvnyp så Molle skrek till och blev livrädd för Neo, stackarn:-( Men hoppas han glömt bort det tills nästa gång vi ses.

Efter vi varit där fortsatte vi ner till mamma och Stig tills mamma kom hem från jobbet och då köpte vi lite mat från pizzan. Sen begav vi oss hemåt när det var dags för Neo att sova och det kändes även som att det var dags för mig att sova;-) Så när vi kom hem stppade jag Neo i säng och hoppade in i duschen och började kolla på wipeout men jag ORKADE inte se hela utan det blevsängen istället med JohnBlund:-)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi skulle ha träffats för mammafika idag men det var inga som skulle gå så det blev inget. Så vi fårse vad vi hittar på istället, kanske tar en långpromenad när det är dags för Neo att sova. Känner fortfarande av min hals, fattar inte varför det inte bryter ut? Så jobbigt att känna att man har en klump i halsen, men inget händer, så frustrerande. Vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska träna så att de kansk bryter ut eller om jag ska ta det lugnt så det kanske ska gå bort, men frågan är juom det kommer att gå bort???

Just ja, kom precis och tänka på Melodifestivalen.. Marlena Ernman, vad säger vi om henne??? Jag GILLAR verkligen den låten, men jag är lite svag för operapop oxå.. Men tydligen verkar det vara en massa strul med henne till Eurovisions festivalen, hon har tydligen annat för sig, hmmmm.? Borde man inte ta med i bäekningen att man kan vinna?? Men jag hoppas verkligen att det hinner lösa sig för jag tror att låten faktiskt kan ha en chans....

Nu ska jag och junior göra lite frukost för u är det gnälligt här på golvet...